پنج شنبه ٢٣ آذر ١٣٩٦
اخبار > بررسی وضعیت مخازن لیشمانیوز در شهر دامغان

بررسی وضعیت مخازن لیشمانیوز در شهر دامغان

در یک طرح تحقیقاتی مصوب شورای پژوهشی و فناوری دانشگاه که توسط دکتر پورمحمدی  و همکاران با عنوان " بررسی وضعیت ناقلین و مخازن لیشمانیوز در شهر دامغان در سال 1394" و با هدف"بررسی وضعیت مخازن لیشمانیوز در شهر دامغان"انجام شده است، نتایج  نشان داده است که به رغم گزارشات قبلی محقق مبنی بر آلودگی Nesokia indica(موش ورامین) به انگل Leishmania major (عامل لیشمانیوز پوستی، سالک) در مناطق روستایی شهرستان دامغان، دامنه پراکندگی این جوندگان و آلودگی آنها به انگل لیشمانیا به داخل شهر نیز گسترش یافته است. علاوه بر آن،  برای اولین بار در دنیا آلودگی این جوندگان به انگل Leishmania infantum(عامل لیشمانیوز احشایی) از شهر دامغان گزارش گردیده است. مقاله مربوطه با عنوان :

Natural infection of Nesokia indicawith Leishmania majorand Leishmania infantumparasites in Damghan city, Northern Iranدر مجله Acta Tropica به آدرس ذیل چاپ شده است:

علاقمندان می­توانند از طریق تماس با مجری اصلی، به اطلاعات کامل­تری دسترسی پیدا نمایند.

Email: behrad89@gmail.com

٠٩:٥٢ - يکشنبه ٢٨ خرداد ١٣٩٦    /    عدد : ١٢٩٢٧    /    تعداد نمایش : ٢٣٣