پنج شنبه ٢٢ آذر ١٣٩٧
اخبار > معادل‌سازي تعهدات چاپ مقاله طرح‌هاي تحقيقاتي

معادل‌سازي تعهدات چاپ مقاله طرح‌هاي تحقيقاتي

به اطلاع كليه اساتيد و اعضاء محترم هيئت علمي، محققين، و دانشجويان دانشگاه مي‌رساند با توجه به تغيير در نظام ارزشيابي فعاليت‌هاي پژوهشي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي و مراكز تحقيقاتي و عنايت بيشتر به كيفي‌سازي پژوهش و با توجه به پيشنهادات محققين در جهت برآوردن تعهدات چاپ مقاله، مقرر گرديد براي كليه طرح‌هاي تحقيقاتي دانشگاه كه قبل از سال 1395 قرارداد آنها بسته شده است، معادل‌سازي مقالات چاپ شده با ايندكس‌ها مختلف بر اساس اصول زير مي‌تواند انجام گيرد.

1- يك مقاله با ايندكس Scopus، تعهد 2 مقاله با ايندكس ساير سايت‌ها را پوشش مي‌دهد.

2- يك مقاله با ايندكس PubMed، تعهد 3 مقاله با ايندكس ساير سايت‌ها را پوشش مي‌دهد.

3- يك مقاله با ايندكس ISI، تعهد 4 مقاله با ايندكس ساير سايت‌ها را پوشش مي‌دهد.

4- يك مقاله با ايندكس ISI، تعهد يك مقاله با ايندكس PubMedو يك مقاله با ايندكس Scopusرا پوشش مي‌دهد.

5- يك مقاله با ايندكس ISI، تعهد 2 مقاله با ايندكس Scopusرا پوشش مي‌دهد.

6- يك مقاله با ايندكس ISI، تعهد يك مقاله با ايندكس Scopusو دو مقاله با ايندكس ساير سايت‌ها را پوشش مي‌دهد.

7- يك مقاله با ايندكس PubMed، تعهد يك مقاله با ايندكس Scopusو يك مقاله با ايندكس ساير سايت‌ها را پوشش مي‌دهد.

8- به منظور صرفه جويي در هزينه ها و وقت محققان و تسريع در تسويه حساب طرح ها، طرح هاي تحقيقاتي كه مربوط به پايان نامه هاي دانشجويان تحصيلات تكميلي نيستد و هزينه طرح ها زير 50 ميليون ريال است همانند طرح هاي كميته تحقيقات دانشجويي با ارايه تعهدات مقاله تسويه حساب مي شوند و نيازي به ارايه گزارش طرح نمي باشد.

** يادآوري مي‌گردد مجريان طرح‌هاي تحقيقاتي در صورت تمايل مي‌توانند از مقررات فوق‌الذكر در جهت تسريع در تسويه حساب طرح‌هاي تحقيقاتي خود استفاده نمايند. ضمناً تصميم مذكور براي كليه طرح‌هاي تحقيقاتي دانشگاه كه قبل از سال 1395 قرارداد آنها بسته شده است قابل اجرا مي‌باشد.

٠٨:٢٨ - شنبه ١٨ آذر ١٣٩٦    /    عدد : ١٥٢٢٤    /    تعداد نمایش : ١٧٥

بازدید این صفحه : 174204