دومین کنگره بین المللی تغذیه ورزشی و ششمین همایش سالیانه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برگزار شد

معاونت تحقیقات و فناوری

دومین کنگره بین المللی تغذیه ورزشی و ششمین همایش سالیانه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برگزار شد

دومین کنگره بین المللی تغذیه ورزشی و ششمین همایش سالیانه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ دومین کنگره بین المللی تغذیه ورزشی و ششمین همایش سالیانه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به صورت وبیناری در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه 22 و 23 آبان ماه سال جاری در سالن امام جواد(ع) ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی سمنان برگزار شد.

در آیین افتتاح دومین کنگره بین المللی تغذیه ورزشی و ششمین همایش سالیانه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، دکتر دانائی رئیس دانشگاه از طریق ارتباط ویدیو کنفرانسی بیان نمود: جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بسیار مفتخر است که میزبان همه عزیزان در سراسر کشور در این همایش بزرگ و مهم باشد.

دکتر دانائی رئیس دانشگاه ادامه داد: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته، قرار بود این همایش در اسفند ماه سال 1398 به طور حضور برگزار شود ولی متاسفانه با توجه به شیوع ویروس کرونا، برگزاری این همایش به تعویق افتاد و ما امروز به طور ویدیوکنفرانسی و مجازی این همایش را برگزار می نماییم و این اقدام اولین رویداد وسیع وبیناری و مجازی در مجموعه این دانشگاه است که جا دارد از دست اندرکاران برگزاری این همایش به ویژه کارکنان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و کمیته تحقیقات دانشجویی قدردانی نمایم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن قدردانی از حمایت های دکتر ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در برگزاری این همایش در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، تصریح کرد: فعالیت این رویداد مهم علمی پژوهشی دانشگاه بالغ بر یک و سال نیم هست که در دانشگاه از زمان فراخوان جذب مقالات شروع شده است و در روز پنج شنبه آیین اختتامیه این همایش برگزار می شود.

وی افزود: امیدوارم همچون سنوات گذشته که برگزاری همایش های سالیانه این دانشگاه موجب ارتقای سطح علمی و سلامتی شده است، این همایش هم نتایج مفیدی داشته باشد و اساتید و دانشجویان عزیز بتوانند از این مقالات استفاده نمایند.

دکتر کوخایی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان این همایش به زبان لاتین، بیان داشت: علوم تغذیه و صنایع غذایی، علوم پایه و بالینی پزشکی، توانبخشی و بازتوانی، بهداشت و اپیدمیولوژی، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، علوم دندانپزشکی و بهداشت دهان و دندان محورهای  ششمین همایش سالیانه این دانشگاه است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه گفت: از بین مقالات ارسالی به دبیرخانه این همایش 292 مقاله پذیرفته شده و  تعداد مقالات پذیرفته شده در قالب سخنرانی 48 مقاله و تعداد مقالات پذیرفته شده در بخش پوستر 244 است.

وی پیرامون دومین کنگره بین المللی تغذیه ورزشی اذعان نمود: تغذیه و سلامت ورزشکاران، تغذیه و عملکرد ورزشکاران، مکمل های ورزشی، تغذیه در آسیب های ورزشی باز توانی و ریکاوری، تغذیه در ورزش های قدرتی، استقامتی و تیمی و آبی و تغذیه ورزشی در گروه های خاص ( کودکان زنان و معلولین جسمی (محورهای این کنگره است.

دکتر کوخایی ادامه داد: تعداد کل مقالالت ارسال شده به سایت کنگره 224 مقاله، تعداد کل مقالات پذیرفته شده (به صورتORAL)  ) 46 مقاله، تعداد سخنزانی های اصلی (مدعو) در 10 پانل 42 مقاله، مقالات پذیزفته شده به صورت پوستر 156 مقاله می باشد.

دکتر همامی رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی ضمن تقدیر از همکاری اساتید مبرز رشته تغذیه برای مشارکت در هیات رئیسه پانل های کنگره، ایراد سخنرانی های کلیدی، و داوری مقالات ارسالی به کنگره، اهمیت دانش تخصصی تغذیه در ایام پاندمی کرونا را بیش از پیش عنوان نمود.

دکتر همامی با بیان این موضوع، افزود: در زمانی که جهان درگیر بیماری نوپدید و ناشناخته ای است که هنوز درمان یا واکسن قطعی برای آن در دسترس نیست، مداخلات تغذیه ای بمنظور افزایش مقاومت و ایمنی افراد در مقابل این بیماری، کاهش آسیبهای ناشی از بیماری، و تسریع مراحل نقاهت بیماری مذکور، اهمیتی دوچندان یافته است.

وی در ادامه با بیان اینکه متخصصین ما در حوزه تغذیه، ایام پرکار و پردغدغه ای را در روزهای سخت کرونایی پشت سر می گذارند؛ گفت: با بررسی و جستجو در منابع رسمی وزارت متبوع، مشهود است که متخصصین علم تغذیه در ایام کنونی، به تدوین برنامه مراقبتی تغذیه ای در گروههای خاص اشتغال دارند؛ برای دوران بارداری و شیردهی مراقبتهای خاص تغذیه ای را پیشنهاد می دهند؛ برای بهبود ایمنی کودکان زیر پنج سال در مقابل کرونا، توصیه های تغذیه ای تنظیم می کنند؛ با رهنمودهای تغذیه ای خود، سفیران سلامت را در طرح هرخانه یک پایگاه سلامت برای آموزشهای تغذیه جامعه بکار می گیرند؛ و با پیشنهاد طرحهایی از قبیل مکمل یاری مگادوز ویتامین A برای پیشگیری از کرونا در کودکان، و یا طرح کوچ برای کودکان و نوجوانان 18-5 ساله، در جهت شناسایی و مداخله بمنظور مقابله با اضافه وزن و چاقی در آینده سازان این مرز و بوم، اهتمام جدی دارند.

رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی در خاتمه سخنان خود، از حمایت و حسن همکاری مدیران و همکاران معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، معاونت آموزشی دانشگاه، مدیریت و همکاران IT و روابط عمومی دانشگاه، تمامی اساتید و همکاران دانشکده تغذیه و علوم غذایی، و دانشجویان کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه از دانشکده های مختلف که برای برگزاری دومین کنگره بین المللی تغذیه ورزشی ایران خالصانه همکاری کردند، تقدیر و تشکر نمود.

 

در آیین اختتامیه دومین کنگره بین المللی تغذیه ورزشی و ششمین همایش سالیانه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان که به صورت وبیناری در روز پنج شنبه 22 آبان ماه سال جاری در سالن امام جواد(ع) ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با حضور دکتر پرویز کوخایی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر ستاره همامی رئیس دانشکده تغذیه و مواد غذایی، دکتر آنا عبدالشاهی سرپرست ششمین همایش سالیانه پژوهشی دانشگاه،  دکتر عاطفه اصحابی دبیر علمی دومین کنگره بین المللی تغذیه ورزشی به همراه دبیران و تیم اجرایی کنگره و همایش برگزار شد. در ابتدا دکتر آنا عبدالشاهی ضمن تقدیر و تشکر از ریاست دانشگاه، معاون تحقیقات و فناوری، رئیس دانشکده تغذیه و مواد غذایی و عوامل علمی و اجرایی، گزارش کاملی از روند برنامه های تیم علمی و اجرایی همایش، محور های همایش، تعداد مقالات دریافتی، مقالات پذیرفته شده در بخش سخنرانی و پوستر ارائه نمود.

سپس دکتر عاطفه اصحابی ضمن تقدیر و تشکر از فدراسیون پزشکی ورزشی جمهوری اسلامی ایران، انجمن تغذیه ایران و ایفمارک (مرکز ارزیابی های پزشکی و بازتوانی فوتبال ایران)، گزارش کاملی از روند برنامه های تیم علمی و اجرایی کنگره، محور های کنگره، تعداد مقالات دریافتی، مقالات پذیرفته شده در بخش سخنرانی و پوستر ارائه کرد.

در پایان دکتر پرویز کوخایی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن ابراز خرسندی از برگزاری خوب این دو رویداد مهم دانشگاه و قدردانی از تمامی مسئولین، دست اندرکاران و دانشجویان بیان نمود: در حالی دومین کنگره بین المللی تغذیه ورزشی و ششمین همایش سالیانه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان را به پایان می بریم که جامعه جهانی و ایران روزهای بسیار سختی را سپری می کنند این سختی برای قشر دانشگاهی و کادر بهداشتی و درمانی که درگیر سلامت و کشور هستند، جانکاه تر و دشوارتر است.

وی ابراز امیدواری کرد: پزشکان، پرستاران و تمامی کادر بهداشت و درمان که جان، زندگی و کارشان را برای سلامت دیگران هزینه می کنند در این کوران و طوفان هایی که زندگی انسان ها را تهدید می کند چراغ امید و دانش پژوهی امروز از دست ندهند. همایش ما یک حرکت در جهت امیدزایی برای قشر جوان دانشجو، امیدزایی برای جامعه ای است که این روزها، سخت محتاج یافتن راه علمی درست جهت مبارزه با این بیماری همه گیر جهانی می باشد.

دکتر پرویز کوخایی نقطه مثبت برگزاری این رویدادها را به صورت مجازی؛ مدیریت بهتر زمان، کاهش هزینه ها، کاهش آلودگی محیط زیست که دهه آینده با آن روبرو خواهیم شد، بیان نمود.

لازم به ذکر است: دکتر ضیاالدین مسافری، دکتر نفیسه شکری، دکتر فرناز شهدادیان و دکتر حامد محمدی سخنرانان برتر کنگره، مرضیه نجاتی، عطیه قلی زاده مقدم، زهرا دانایی، سید مرتضی سیدشوری و مهسیما جاری پور پوسترهای برتر کنگره، دکتر سمانه عرب، دکتر عاطفه امینیان فر، دکتر فرنگیس رحیمی، مریم عبدالهی و پویا سرابی سخنرانان برتر همایش، زهرا زمانی، محدثه صفاری، مرضیه بلجی کنگرلو، حدیث تجلی و الهه صباغیان پوسترهای برتر همایش، دکتر مجید میرمحمدخانی داور برتر بخش هیات علمی و محمدحسن لواف داور برتر بخش دانشجویی بودند.

 

کلمات کلیدی
مهندس علیرضا عمادی
تهیه کننده:

مهندس علیرضا عمادی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *