دکتر مجید میرمحمدخانی: برنامه استراتژیک و عملیاتی از مهم ترین اسناد بالادستی است

دکتر مجید میرمحمدخانی: برنامه استراتژیک و عملیاتی از مهم ترین اسناد بالادستی است

دکتر مجید میرمحمدخانی: برنامه استراتژیک و عملیاتی از مهم ترین اسناد بالادستی است

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، جلسه تدوین برنامه عملیاتی سال 1402 معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با حضور معاون تحقیقات و فناوری، مدیران و کارشناسان این معاونت روز یکشنبه مورخ 2 بهمن 1401 در محل سالن جلسات معاونت برگزار شد.

در این جلسه دکتر میرمحمدخانی ضمن اشاره به اهمیت بالای وجود یک برنامه مدون در معاونت گفت: از مهم ترین اقدامات هر سازمانی تدوین و عملکرد براساس یک برنامه مدون می باشد و برنامه استراتژیک و عملیاتی هر سازمان از مهم ترین اسناد بالادستی آن محسوب می شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از مدیران و کارشناسان این معاونت خواست تا با بررسی برنامه های تحقق نیافته در سال جاری و ارائه اقدامات اصلاحی این برنامه ها، تلاش شود تا در سال آینده برنامه ای به مراتب دقیق تر و با کارایی بیشتر تدوین و اجرا گردد. 

قابل ذکر است در این جلسه مدیران و کارشناسان به ارائه گزارش روند تدوین برنامه عملیاتی 1402، بررسی علل عدم تحقق برنامه‌های ناموفق سال جاری و ارائه اقدامات اصلاحی این برنامه ها پرداختند. 
  • کد خبر : 42102
لینک کوتاه خبر :
کلمات کلیدی
مارال همتی
خبرنگار

مارال همتی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید *