اولین جلسه کمیته راهبردی تدوین برنامه راهبردی مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت
اولین جلسه کمیته راهبردی تدوین برنامه راهبردی مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت
اولین جلسه کمیته راهبردی تدوین برنامه راهبردی مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در روز شنبه بیست و نهم مهر ماه سال جاری در سالن جلسات معاونت تحقیقات دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، اولین جلسه کمیته راهبردی تدوین برنامه راهبردی مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در روز شنبه بیست و نهم مهر ماه سال جاری در سالن جلسات معاونت تحقیقات دانشگاه برگزار شد.
شروع جلسه با سخنرانی معاون محترم تحقیقات و فناوری آغاز شد. ایشان ضمن توضیحاتی در خصوص لزوم وجود برنامههای راهبردی منظم ارائه دادند. ریاست محترم مرکز نیز توضیحاتی در خصوص اهداف آتی مرکز برای تدوین برنامه راهبردی ارائه دادند.
در ادامه جلسه، دکتر فرید غریبی عضو محترم مرکز تحقیقات، با بیان اینکه هدف اصلی برنامه راهبردی شناسایی فرصتهای سازمانی قابل بهرهبرداری است اظهار داشتند که مدیران استراتژیک باید با نظر مدیران اجرایی، وضعیت درون سازمان و بیرون سازمان را رصد نموده و با استفاده از این موارد، فرصتهای سازمانی را استخراج نمایند. وی ادامه دادند که شروع این فرآیند با تشکیل کمیته راهبردی است و مرحله بعدی پس از تشکیل این کمیته، استخراج رسالت، دورنما و ارزشهای مرکز است که این امر با همکاری تمامی اعضای کمیته راهبردی صورت میپذیرد. ایشان توضیحاتی در خصوص ویژگیهای رسالت دورنما و ارزشهای مرکز ارائه نمودند. در انتها ایشان پرسشنامهای برای استخراج رسالت، دورنما و ارزشهای مرکز در اختیار سایر اعضای کمیته، قرار دادند.
در پایان جلسه دکتر مجید میرمحمدخانی ضمن عرض تشکر از اعضای محترم کمیته، ماموریتهایی به هر یک از اعضای کمیته راهبردی برای جلسه آتی واگذار نمودند.