مشارکت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در رویداد عصر امید استان سمنان

مشارکت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در رویداد عصر امید استان سمنان

مشارکت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در رویداد عصر امید استان سمنان

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با تاکید بر اهمیت ارتباط دانشگاه و صنعت گفت: تولید علم در دانشگاه ها بایستی در راستای نیازهای مصرف کنندگان این علم در جامعه و صنعت باشد. در این رویداد دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، با برپایی غرفه های حوزه سلامت و رونمایی از دستاوردها و محصولات سلامت مرکز رشد فناوری سلامت و دستاوردهای مراکز تحقیقاتی دانشگاه، مشارکت فعال داشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، رویداد عصر امید استان سمنان با همکاری و مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان، دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان روز سه شنبه 29 آذرماه سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان برگزار شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ضمن اعلام این خبر، با تاکید بر اهمیت ارتباط دانشگاه و صنعت گفت: تولید علم در دانشگاه‌ها بایستی در راستای نیازهای مصرف کنندگان این علم در جامعه و صنعت باشد.

دکتر مجید میرمحمدخانی در خصوص لزوم پایه ریزی اهداف پژوهشی از دوره دانش آموزی خاطر نشان کرد: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با هدف تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه آمادگی همکاری در طرح‌های پژوهشی با اداره آموزش و پرورش، سازمان صنایع و معادن و سایر ارگان ها را دارد.

لازم به ذکر است: در این رویداد دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، با برپایی غرفه های حوزه سلامت و رونمایی از دستاوردها و محصولات سلامت مرکز رشد فناوری سلامت و دستاوردهای مراکز تحقیقاتی دانشگاه، مشارکت فعال داشتند.

  • کد خبر : 41500
لینک کوتاه خبر :
مارال همتی
خبرنگار

مارال همتی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید *